Dr.Horák - koncerty a CD

domov

saját Dr.Horák

mailing list

 

elfogadjuk

U nás príjmame
 

Jogi feltételek


Jogi feltételek

A dokumentumok használata.

A „Dr. Horák Kft.“ csak abban az esetben adja hozzájárulását bárminemu szöveges információt vagy teljes dokumentáció (projekt dokumentáció, esettanulmányok, sajtóközlemények és egyéb szöveges információ) használatára a virtuális webszerverről (a továbbiakban: a "szerver, web, honlap"), amennyiben :

1. Az összes másolaton fel lesz tüntetve az alább feltüntetett a szerzői jogokról szóló védelmi nyilatkozat és a beleegyezés erről.
2. Az erről a weboldalról felhasznált dokumentumokat csak tájékoztató és nem kereskedelmi célból használhatják, illetve személye célú használatuk lehetséges
3. A dokumentumok nem másolhatók é snem helyezhetőek el más szerveren, vagy számítógépen, amely kapcsolódik az internethez vagy vállalati számítógépes hálózathoz
4. Az oldalon megelent dokumentumok nem adhatók át más terjesztett médiának valamint a "hagyományos" médiáknak sem.
5. A dokumentumokban nem végezhető el semmiféle változtatás és módosítás.
6. Az információk és a dokumentumok engedély nélküli felhasználását kifejezetten tiltja a törvény, az ilyen magatartás súlyos polgári és büntetőjogi szankcióknak vonhat maga után. Az elkövetők bíróság elé idézését és büntetőeljárás kezdeményezését teszi lehetővé a legteljesebb körben.

A fenti dokumentumok és feltételek nem foglalják magukba a grafikai tervezést és elrendezést ezen a weboldalon. A weboldalon feltüntetett webprezentáció elemei szerzői joggal védettek, és nem lehet másolni vagy utánozni egészben és részleteiben sem. Semmiféle logók, grafikai elemek, hangfájlok vagy videók elemei, amelyek a weboldalon megjelentek, nem másolhatók a a "Dr.Horak, kft." kifejezett engedélye nélkül.

Felelősségi kör

A "Dr.Horak, kft." elsődleges célkitűzése az, hogy a honlapon mindig pontos és naprakész információkat jelentessen meg. A "Dr.Horak, Kft." nem vállal garanciát az információk időszerűségéért. "Dr.Horak Kft." nem vállal felelősséget az ügyféllel vagy a weblátogatóval szemben a honlapon előforduló bárminemű helyesírási, nyelvtani hibákért az oldal tartalomán belül. Az árak, illetve hamis információk esetén,amelyek elírás vagy más hiba következtében rosszul voltak feltüntetve, "Dr.Horak, ltd." fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa vagy törölje az ilyen megrendeléseket, függetlenül attól, hogy a megrendelést már megerősítette vagy még nem. Ha a "Dr.Horak, kft." által értékesített bármely termék nem felel meg az oldalon megjelent leírásnak, az ügyfél csak az arra jogosult, hogy visszatérjen az ilyen termékkel és a "Dr.Horak, kft." visszatéríti a pénzt.

A felelősség korlátozása

A "Dr.Horak Kft." és / vagy egyes szolgáltatók nem garantálják az ezen a webhelyen megjelent információk és dokumentumok vagy a kapcsolódó grafikus és / vagy webes szoftverek alkalmasságát bármilyen más célra. Minden ilyen dokumentum és a kapcsolódó ábra a kínálatot biztosított bemutatni és ábrázolni, bárminemű garancia nélkül, és előzetes értesítés nélkül változhat. A használatukkal kapcsolatos mindennemű kockázatot az ezeket felhasználó viseli. Semmi esetre sem viseli a "Dr.Horak Kft" és / vagy az egyéni vállalkozók a felelősséget és nem kötelezhetőek kár esetén semmiféle kártérítési vagy kártalanítási jutalékot közvetítését felvállalni, még akkor sem, ha a veszélyekre a "Dr.Horak, kft."-t értesítették a lehetőségről.

A fogyasztói szerződések

A fogyasztókkal történő szerződéskötés a Polgári Törvénykönyv alapján történik (a fogyasztói szerződések) a weboldalon kersztül törénő áru megvásárlását a törvény szabályozza, kiegészítve az Általános üzleti feltételek "Dr.Horak, kft."által kidolgozott feltételekkel .

A szoftver

Minden olyan szoftver, amely letölthető a honlapról "Dr.Horak, kft." és / vagy a beszállítói tulajdonát képezik. A szoftver felhasználását a a licencszerződés szabályozza, amely a végfelhasználók számára készült, ha van ilyen, amely csatolva van a szoftverhez vagy annak része (a továbbiakban: a "Licensz szerződés"). A végfelhasználó nem lesz képes, hogy telepítse a szoftvert, amelyhez kapcsolódik licencszerződés vagy annak egy részét, anélkül, hogy előbb elfogadja a szerződési feltételeket.

Védjegyek

A "Dr.Horak Kft." és / vagy, itt említett terméknevek és a vállalatok megnevezése védjegyei és / vagy bejegyzett védjegyei tulajdonosaiknak.

A harmadik fél weboldalainak linkelése

A "Dr.Horak Kft." megtekinti a partnerek weboldalait, azonban nem vállal felelősséget ezek tartalmáért vagy bárminemű utalásokra a harmadik fél honlapjain. A "Dr.Horak Kft." a weblátogató kényelme kedvéért teszi lehetővé ezknek a honlapoknak az átlinkelését és a kapcsolat lehetőségét. Az ilyen jellegű szolgáltatás nem jelenti azt, hogy a "Dr.Horak, kft."egyetért vagy felelősséget vállal az oldalon tartalmával.

Hirdetett és idoben korlátozott értékesítési akciók

Minden időben korlátozott értékesítési akció feltétele a áru raktári elérhetősége. A "Dr.Horak Kft." fenntartja magának a jogot, hogy bármely ilyen jellegű akciót előzetes értesítés nélkül, módosításítson vagy visszavonását kezdeményezze.

2012 Dr.Horak spol. s r.o.