Dr.Horák - koncerty a CD

domov

saját Dr.Horák

mailing list

 

elfogadjuk

U nás príjmame
 

Gyakran feltett kérdések


Tartalom


1. Hogyan történik az egyén védelme?
2. Hogyan történik az adatvédelem?
3. Mi a különbség a katalógus fül és az mp3 között?
4. Milyen digitális formátumban kínálják a zeneszámokat?
5. Nem lehet mp3 formájában megvásárolni az albumokat (például Nohavica és Karel Plíhal)?


Hogy törétnik az egyén védelme?


Mindig az Önök maximális biztonságának védelmére törekszünk.Szükségünk van néhány információra az Önök megrendelőinek feldolgozásához, hogy ellenőrizni tudjuk az Önök személyazonosságát az ismételt vásárlás esetén, vagy hogy segíthessünk az esetleg felmerülő problémákban. Ha üzletünkben rendel és vásárol, szükségünk van az Ön személyes adataira, az Ön nevére, jelszavára, és érvényes e-mail címére. Az Ön beleegyezése esetén közvetítjük a nevét és az e-mail címét valamelyik kiadó vagy művész felé, aki tájékoztatni szeretne bennünekt legújabb kiadványairól. Ezen informatív e-mailekről bármikor leiratkozhat.

Hogyan történik az adatvédelem?


Az adatbiztonság az egyik legfőbb prioritásunk. A szerverünkön rendeléskor vagy hozzáférhető információk beállításánál, SSL rendszer által bebiztosított szervert használunk, tehát az összes kommunikáció titkosítva van és zajlik.

Mi a különbség a katalógus-fül és az mp3 között?

Az Mp3 részlegben azokat az albumokat találják, amelyeket már csak digitális verzióban kínáljuk, és a valószínűsége annak, hogy újra megjelenjenek CD-n, minimális. A katalógusban szereplő albumok adathordozón kaphatóak, például CD-n vagy DVD-n. Legtöbbjük digitális formában is a kínálatban szerepelnek.

Milyen digitális formátumban kínáljuk a zeneszámokat?

A zeneszámok MP3 formátumban, nagy adatátviteli sebességel - 256 kbit/s-ban kínáljuk, a formátummal kapcsolatosan nincsenek más korlátozások és azok használatát a szerzői törvény szabályozza. A zeneszámokat gond nélkül feltölthetik CD-re is.

 

Nem lehet megvásárolni mp3 formátumban az alábbi albumok esetében (pl. Band és Karel Plíhal)?

Egyes albumokra nem terjed ki az engedélyt, miszerint lehetoség van digitális formában árusítani. Abban az esetben, ha Ön a szóba kerülő albumot megkereste, és a bal felső sarokban hiányzik az mp3-ról szóló információ, úgy az azt jelenti, hogy az album nem vásárolható meg digitális formában.